Gentle Lifts

Frownies

FR-GL

Nieuw product

30,70 €

Gentle Lifts Rimpel Behandeling voor fijne lijntjes rond de lippen

Meer details

Frownies biedt het alternatief voor rimpelvullers en andere chemische injecteerbare producten. Gentle Lifts anti-aging rimpelbehandeling past comfortabel rond het lipgebied om het uiterlijk van liplijntjes te verminderen. Ten minste 3 uur gedragen, maar kan 's nachts blijven zitten, Gentle Lifts strijkt de rimpels glad en vermindert het verschijnen van rimpels.

Tot nu toe waren onze klanten bezig met het knippen van de traditionele gezicht patches voor het gebied boven en onder de lippen om rimpels glad te strijken. Natuurlijk kunt u kiezen voor injecties. Maar Gentle Lifts biedt de eenvoudigste oplossing voor het glad maken van lijntjes rond de mond.

Rokerslijntjes, lippenstiftlijntjes, verticale lijntjes, noem ze wat je wilt; we houden er niet van.

Roken, drinken met een rietje en algemene gezichtsuitdrukking kunnen leiden tot horizontale en verticale lijntjes rond de lippen.

Gentle Lifts is een zelfklevende patch gemaakt van een pleister type weefsel met een zachte katoenen rand. Er zitten 60 in een doos en zijn herbruikbaar. Hoe langer u de pleister gebruikt, hoe duurzamer de resultaten die u ziet. Geen latex en hypoallergeen. Deze nieuwe patch is precies wat u zocht.

PEL het plastic van de patch.
• MAAK GLAD en scheidt de rimpellijntjes met uw vingers.
• PLAK de patch op de gladgestreken rimpellijntjes.
• VERWIJDER de patch door licht te bevochtigen om de lijm los te maken.
• BEHANDEL het gebied rond de lippen met een vocht inbrengende crème na het verwijderen van de patches.
• KLEEF de patches op een schoon en glad oppervlak en hergebruik ze zo vaak als de lijm blijft kleven.

GENTLE LIFTS voelen als zacht, met katoen gevoerde pleisters.

Er zit geen latex in de patches. Ze hebben een zachte rand en een stevig middelpunt daardoor markeren ze het gezicht niet. Werken prima op kleine oppervlaktes zoals het lipgebied.

Er zit geen actief ingrediënt in de Gentle Lift Patches, ze werken op dezelfde mechanische wijze als de papieren patches.
Ontworpen om te gebruiken tegen rokerslijntjes rond de mond. Gentle Lifts werken ook uitstekend tegen marionetlijntjes. En kunnen ook tegen fronsrimpels worden gebruikt.

Gentle Lifts zorgen ervoor dat de huid kan ademen vanwege de katoenen voering en zachte randen. Daardoor wordt de huidgezondheid beschermt.

10 andere producten in dezelfde categorie