Frownies Under Eye Gel Patches

Frownies

FROVXJ4H19

Nieuw product

27,10 €

Geef uw oogcontour een complete behandeling thuis!

Meer details

Deze Under Eye Gel Patches zijn een aanvulling op de Frownies anti-rimpel patches evenals de overige verzorgende producten uit het Frownies assortiment. Deze nieuwe Patches zijn geschikt voor de gebieden onder de ogen (om de zgn. "wallen" te bestrijden)

Wat doen de Frownies Under Eye Gel Patches?

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels onder de ogen

 • Vermindert donkere kringen onder de ogen

 • Helpt verloren collageen onder de ogen weer op te bouwen zodat de huid wat dikker oogt

 • Maakt de huid onder de ogen lichter en geeft een frisse oogopslag

  Collageen, de belangrijkste proteïne in de huid, is verantwoordelijk voor de huidstructuur. De Eye Patches bevatten cactuscollageen wat ervoor zorgt dat het verloren gegaan collageen in de huid weer opgebouwd wordt. Megranate polyphenolen beschermen de huid tegen vrije radicalen en collageenafbrekende enzymen. Deze beschermende actie kan daarmee de vorming van vroege gezichtsrimpels, veroorzaakt door het verlies van elasticiteit, tegengaan. Een ander ingrediënt is Arbutine. Dit is een natuurlijk bleekmiddel voor de huid. Ook dit beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en onderdrukt bovendien de vorming van melaninepigment door de activiteit van Tyrosinase te verhinderen. Het is ontstekingswerend en antibacterieel. Arbutine wordt goed verdragen door de huid, veroorzaakt geen irritatie en heeft geen giftigheids- of neveneffecten. Arbutine is afkomstig uit de berendruif.

  De Frownies ‘Under Eye Patches’ verbeteren de huidskleur en teint. Frownies‘Under Eye Patches’, voor optimale zachtheid, uitstraling en vochtbehoud van de huid.

  Ingrediënten:  

  Cactus Collageen, Arbutin, Lubrajel Oil, DMDMH, DISODIUM EDTA, Dimethicone Cream, Vitamin C, Vitamin E , Aloë Vera, Vitamin B 3 (niacin), L-Lactic Acid, L-Sodium Lacctate3 Amino Phosphate Derivative, Xanthan Gum, Dimethicone 3 x 3 Under Eye Patches voor een complete behandeling 

  Instructies:

  Na het verwijderen van alle make-up kunt u de huid een dieptereiniging geven met de Frownies pH Balancing Complexion Wash. Breng daarna de Immune Perfect of Immune Shield op, op het volledige gezicht en de oogleden. Open de blisterverpakking door één einde los te maken en verwijder het beschermende plastic laagje. De Eye Patch is een gel, gemaakt van cactuscollageen.

  Breng de Eye Patch direct onder het oog aan zodanig dat alle lijnen van de huid onder het oog worden ‘gladgestreken’. De Eye Patches zijn aan één zijde breder. Zorg dat de brede zijde bij de ooghoek geplaatst wordt, zodat de ooghoek en het onderoog op wanggebied bedekt is (zie foto).

  De vingers nat maken met schoon water of met Frownies Rose Water Hydration Spray en strijk zachtjes de huid en de patch glad. Doe hetzelfde onder het ander oog en laat ze 30 minuten inwerken.

  Verwijd de patches na 30 minuten en doe ze terug in de blisterverpakking om ze voor de tweede of derde keer te kunnen gebruiken. Indien ze langer dan 30 minuten gebruikt worden, drogen ze uit en is dit niet meer mogelijk.

  De Eye Patches bevatten ingrediënten die door de huid worden opgenomen na het aanbrengen. De inwerktijd van 30 minuten is gewaarborgd, maar het is mogelijk een tweede en derde maal van de Eye Patches gebruik te maken omdat de ingrediënten in de Eye Patches niet compleet door de huid opgenomen hoeven te zijn in die 30 minuten. Dit is afhankelijk o.a. van het huidtype.

  N.B. Plaats de gebruikte Eye Patch voor een 2de of 3de behandeling niet op andermans gezicht!

  Het resultaat is direct te zien, en duurzame verbetering bij voortdurend gebruik. Het resultaat zal uiteraard per persoon verschillend zijn, maar is tenminste 3-7 dagen zichtbaar. Met herhaalde behandelingen zult u langer resultaat zien. 

 

10 andere producten in dezelfde categorie