Deal Anti-Rimpel Patches FBE + Rozenwater Spray

Anti-Rimpel Patches FBE + Rozenwater Spray

Frownies

SPR19

Nieuw product

51,90 €

47,15 €

-4,75 €

Aanbieding: Anti-Rimpel Patches FBE + Rozenwater Spray met aloë vera en hyaluronzuur!

Meer details

Frownies Rozenwater Spray is ontwikkeld om het effect van de Anti-Rimpel Patches te optimaliseren en kan gecombineerd worden met ieder willekeurig product uit het Frownies assortiment. Deze hydraterende spray helpt bij het verwijderen van de fijne rimpels, hecht de make-up en frist intens op. Na iedere inspanning, reizend, op ieder moment wanneer een droge atmosfeer uw huid bedreigd met dehydratatie.

Belangrijke ingrediënten: 

-Glycerine: draagt bij aan het verbeteren van de huid en geeft een aangenaam gevoel.

-Aloë Vera sap: medicinale behandeling en een natuurlijk antioxidant.

-Grapefruitzaad: antioxidant, helpt bij het bestrijden van wortelschade.

-Smeerwortel: stimuleert de renovatie van de cellen en herstelt wortelschade.

-Hyaluronzuur: vult de fijne rimpels op.

-Rozenolie: het beste van de essentiële oliën.

Frownies Rozenwater Spray bevat glycerine, welke bewezen is als één van het best natuurlijk bevochtigend geneesmiddel, samen met rozenwater, betrouwbaar sinds generaties.

Gebruik van Rozenwater Spray:

Rozenwater Spray wordt gebruikt voor het activeren van de plaklaag van de Frownies Patches. De spray verschaft een steriele bacterievrije toevoeging van antioxidanten aan de patches. Gedurende de dag kan de spray gebruikt worden voor het beter hechten van de make-up, of als opfrisser, vooral met reizen. De spray hydrateert en vult de fijne rimpels op.

Rozenwater Spray is ook nuttig voor personen wier gezicht erg transpireert. De spray verkoelt waardoor het onaangename zweet grotendeels verdwijnt. 

Ingrediënten:

Water, Glycerine, Aloë Barbadensis sap, Phenoxyethanol, Natrium PCA, Matricaria (Kamille) Extract, Butylene Glycol, Grapefruit (Citrus Grandis) Zaad Extract, Comfrey (Symphytum Officinale) Blad Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate Parfum, Natrium Hyaluronate, Roos Centifolia Bloemwater.

10 andere producten in dezelfde categorie