Anti-rimpel patches Facial Smoothies Gentle

FS-GENTLE

Nieuw product

21,00 €

Anti-rimpel en regenererend effect. Verbeter het uiterlijk van uw huid en verminder rimpels op natuurlijke en effectieve wijze met Facial Smoothies Gentle patches. Deze verpakking bevat gevarieerde vormen.

Meer details

Rimpels verminderen met Facial Smoothies® GENTLE

Gentle Facial Smoothies® patches zijn anders! Deze siliconen patch-strips regeneren de huid op 3 verschillende wijze:

• Verzacht fijne huidlijnen, rimpels en uniformiteit.

• Geeft volume (filler effect) aan de huid en zorgt voor een intensieve hydratatie.

• Verjongt door het stimuleren van het natuurlijk regenererend proces van de huid

• Perfect voor een gevoelige huid - Licht en gemakkelijk mee te nemen - Comfortabel, in praktische afmetingen - Geschikt voor het delicate gebied van de oogcontour - verzacht onvolkomenheden, littekens en maakt de huid zijdezacht.

4 ESSENTIËLE STAPPEN

1) Reinigt de huid en gebruik een olievrije tonic om de huid vrij te laten van vet en make-up. Breng geen hydratant aan. Patches zijn klinisch getest als effectief, maar het is belangrijk om ze correct toe te passen. Het resterende vet kan de hechting verstoren, het gebruik ervan onmogelijk maken en de 'fill'-actie van de Gentle-patch blokkeren.

2) Maak de rimpel voorzichtig glad met je vingers (een massage helpt ook). Strek de huid niet uit omdat dit aan de randen van de pleister sporen op de huid kan veroorzaken. Niet van toepassing op geïrriteerde huid.

3) Breng aan op de rimpel om ervoor te zorgen dat de huid glad is onder de pleister. Druk meerdere malen gedurende een paar seconden totdat het is bewaard op zijn plaats.

• Als de rand van de pleister is verzonken op de huid, til het een beetje met je vingernagel, of verleng de cover met een andere patch bedekt op de rand om vlekken te voorkomen.

• Als u een markering over hebt wanneer u het verwijdert, moet u dezelfde pleister opnieuw gebruiken.

4) Solliciteer gedurende de dag 2 uur of meer. Laat niet 's nachts toegepast, als de patch kan bewegen waardoor andere rimpels.

Rimpels zijn niets anders dan gezichtsuitdrukkingen. Als u probeert om de meest extreme te vermijden, zult u ook vertragen hun terugkeer. Zoals reeds getest met Botox®, als we spier immobiliseren en gezichtsuitdrukkingen vermijden, voorkomen we de herhaling van rimpels. Het vermijden van alle gezichtsuitdrukkingen zou ons een onnatuurlijke uitstraling geven.

Smoothies anti-rimpel patches®, regelmatig toegepast, houden rimpels op afstand. Smoothies® Gentle helpt ook littekens te verzachten en onvolkomenheden van de huid te verminderen. Niet gebruiken op open wonden of geïrriteerde huid.

Voor Botox-gebruikers®: Botox® kreuken niet onmiddellijk, dus met behulp van Smoothies® zal u helpen glad rimpels. Ook wanneer Botox® zijn effect verliest.

Twijfels? U contact met ons opnemen info@farmaventa.es - 644 47 45 34

REUSE: Was patches om natuurlijke olie uit de huid te verwijderen en laat de lucht drogen.

Als u een irriterende behandeling met ingrediënten zoals zuren, vitamine A, Retin-A, benzoylperoxide, enz., eerst de flard op een afzonderlijk deel van uw gezicht hebt gevolgd.

Wacht ongeveer 6 weken na een chemische peeling.

Stop met gebruiken in geval van irritatie.

3 andere producten in dezelfde categorie