Tonic Rozenwater Spray met hyaluronzuur

Frownies

ROSE

Nieuw product

17,50 €

Tonic Rozenwater Spray met hyaluronzuur en aloë vera van Frownies.

Meer details

De Tonic Rozenwater Spray van Frownies geeft een verfrissende beleving en bereidt de huid voor het aanbrengen van de serum en/of creme. Te gebruiken na het reinigen van de huid met een gel pH neutraal.

De Tonic is ook ontwikkeld om het effect van de Anti-Rimpel Patches van Frownies te optimaliseren. Deze hydraterende spray helpt bij het verminderen van de fijne rimpels.

Belangrijke ingrediënten: 

-Hyaluronzuur: vult de fijne rimpels op. Heeft een grote hydraterende werking en is zeer effectief tegen huidveroudein het bestrijden van verouderingssymptomen.

-Aloë Vera: genezende behandeling en een natuurlijk antioxidant.

-Glycerine: draagt bij aan het verbeteren van de huid en geeft een aangenaam gevoel.

-Grapefruitzaad: antioxidant.

-Smeerwortel: stimuleert de renovatie van de cellen.

-Rozenolie: Het beste van de essentiële oliën. Haalt roodheid uit het gezicht. Heeft een zuiverende werking, ontsteking-weren en niet uitdrogend. 

Geschikt voor gevoelige huid, met acne en rosacea.

Frownies Tonic Rozenwater Spray bevat glycerine, welke bewezen is als één van het best natuurlijk bevochtigend geneesmiddel, samen met rozenwater, betrouwbaar sinds generaties.

Gebruik van Rozenwater Spray:

Rozenwater Spray wordt gebruikt voor het activeren van de plaklaag van de Frownies Patches. De spray verschaft een steriele bacterievrije toevoeging van antioxidanten aan de patches. Gedurende de dag kan de spray gebruikt worden voor het beter hechten van de make-up, of als opfrisser, vooral met reizen. De spray hydrateert en vult de fijne rimpels op.

Rozenwater Spray is ook nuttig voor personen wier gezicht erg transpireert. De spray verkoelt waardoor het onaangename zweet grotendeels verdwijnt.

Inhoud: 59 ml 

Ingrediënten:

Water, Glycerine, Aloë Barbadensis sap, Phenoxyethanol, Natrium PCA, Matricaria (Kamille) Extract, Butylene Glycol, Grapefruit (Citrus Grandis) Zaad Extract, Comfrey (Symphytum Officinale) Blad Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate Parfum, Natrium Hyaluronate, Roos Centifolia Bloemwater.

11 andere producten in dezelfde categorie