Serum Immune Perfect 29,5 ml. View larger

Serum Immune Perfect 29,5 ml.

New product

De nieuwste geavanceerde technologie voor het verwijderen van rimpels op natuurlijke wijze. Alternatief voor Botox®

More details

44,60 €

Toevoegen aan Verlanglijst

  Frownies natuurlijke huidverzorgende producten zijn het ideale alternatief voor Botox®. De combinatie van Immune Perfect en de Anti-Rimpel Patches is perfect voor de vermindering van gezichtsrimpels. Het alternatief voor injecties en pijnlijke plastische operaties, het bewerkstelligt nagenoeg hetzelfde resultaat maar op een natuurlijke manier en het geeft een totaal natuurlijk aanzien (Dit kan niet altijd gezegd worden bij injecties en operaties).

  Vooraanstaand internationaal experts op het gebied van productontwikkeling voor huid en huidkanker (Dokter John M. Pawelek van het Investigation Center Against Cancer in Yale), contribueert met het bedrijf B & P in het vervaardigen van huidbehandelingen voor Frownies. De in water oplosbare melanine, ontwikkeld op de universiteit van Yale als preventief tegen kanker. Het complex fosfolipiden actief van vitamine E zijn gecombineerd in Immune Perfect, met als doel om de tekenen van ouderdom (ook vlekken) en huidrimpels te bestrijden. Dit serum realiseert de regeneratie van de huid.

  Zones

  Onmiddellijke resultaten:

  Voor de eerste keer in de geschiedenis, een nieuwe gel-crème die oplost wanneer het in contact komt met de huid. Dit maakt een onmiddellijke activering van de huidcel mogelijk, daardoor een acute vernieuwing van de huidcellen. Immune Perfect levert continu de nodige hydratatie naargelang de behoeftes van de huid (ook geschikt voor vette huid). De afbouw van lijntjes en rimpels wordt direct zichtbaar. Wallen en huidtint veredelen uw aspect. De toekomst van een mooie huid is aangekomen. Verwen uzelf en voel de magie!

  Nieuwe technologie voor een Anti-Rimpel Crème:

  • Een complete inbreng van actieve ingrediënten tegen veroudering van de huid. • Unieke verzorging van de huid: biologisch interactief. • Unieke gel-crème. • Onmiddellijke activering: het effect is merkbaar vanaf de eerste toepassing. • Een continue actieve hydratatie (niet vet). • Interactief waterdoorlatend voor de verwijdering van vrije radicalen. • Krachtige interactieve antioxidanten, actieve vitamine E met 17 aminozuren. • Het enige product dat water oplosbare melanine bevat, preventief tegen kanker, ontwikkeld op Yale’s Medical School door Docter John Pawelek. • Herstelt het jonge gezonde aanzicht van de huid.

  Primeur in de cosmetische industrie:

  De vloeibare polymeer complexen van Immune Perfect is een nieuwe formule die actieve ingrediënten bevat. Onderzoek wijst uit dat de antioxidanten helpen te beschermen, renoveren, regenereren van beschadigde huidcellen, rimpels, tekenen van veroudering en degenereren bij huidkanker (melanoma). De meeste producten beweren dat ze actieve ingrediënten bevatten, deze apporteren niet op de plekken die de huid nodig heeft (diep in de huid). Immune Perfect levert een complete en actieve aanvoer, welke helpt bij het bestrijden van oxidatie veroorzaakt door UV-stralen en luchtvervuiling. Deze directe aanvoer aan de huidcellen is een primeur in de cosmetische industrie.

  De kracht van de 4 ingrediënten:

  De samenstelling van pure vitamine E met aminozuren, water oplosbare melanine, vloeibare polymeren en complete product synergie, heeft aanleiding gevormd tot Biologisch Interactieve Cel Compositie = BICC4. Deze krachtige en doeltreffende samenstelling verschaffen de benodigde ingrediënten voor een mooie en jonge huid.

  Superieure hydratatie:

  De actieve hydratatie levert profijtelijke nutriënten aan die helpen om de huidlaag gehydrateerd te houden. De schade door UV-stralen, make-up met kleurstof en chemische producten wordt gecorrigeerd. Geschikt voor ieder huidtype: veroorzaakt geen mee-eters, puisten en wordt niet vlekkerig.

  Krachtige interactieve antioxidanten:

  De krachtige combinatie van de biologisch interactieve ingrediënten en nutriënten bestrijden de vrije radicalen (UV-stralen en luchtvervuiling), helpen bij het reconstrueren en voorkomen de omstandigheden die rimpels veroorzaken, veroudering en beschadigde huidcellen. De interactieve antioxidanten verminderen de irritatie en ontsteking van de huid en vergemakkelijken de regulering van huidtint en structuur.

  Immune Perfect:

  Het meest effectieve en innoverende anti-verouderings product dat helpt bij het verminderen van schade en tekenen van veroudering van de huid.

  Het gebruik van Immune Perfect ©:

  Appliceer Immune Perfect ’s nachts op het gehele gezicht en hals (uw huid herstelt en vernieuwd het best wanneer u slaapt). Laat de crème intrekken voordat u de Frownies Anti-Rimpel Patches gebruikt.

  Ingrediënten:

  Aloë en water polymeer complexen, natuurlijke vitamine E en aminozuren, fenol fospholipid complex, cyclomethicone, fenyl trimethicone, fenoxyethanol, water oplosbare melanine. Immune Perféct bevat geen schadelijke chemicaliën of andere irriterende ingrediënten. Het heeft een bruine kleur en een natuurlijke geur, er zijn geen geur- of kleurstoffen aan toegevoegd.

  Veelgestelde vragen:

  Wat onderscheidt Immune Perfect van andere crèmes? Immune is het resultaat van een recente doorbraak in de cosmetische industrie. Het is het eerste biologisch actieve product van dit type.

  Wat betekent biologisch actief? Biologisch actief betekent, aanvoer van nutriënten aan de huidcel.

  De vitamine E die Immune Perfect bevat is dat dezelfde als in andere crèmes? Nee, andere crèmes die vitamine E bevatten zijn vaak synthetisch en worden niet benut door de huidcel. De vitamine E van Immune Perfect is integraal, natuurlijk en actief.

  Welke functie heeft melanine? Melanine is één van de meest potente antioxidanten voor het bestrijden van beschadiging veroorzaakt door vrije radicalen (UV-stralen en luchtvervuiling). Melanine beschermt het DNA van de huidcel tegen de gevaarlijke UV-stralen van de zon.

  Kan ik Immune Perfect gebruiken voor mijn oogcontour? Ja, Immune Perfect kan gebruikt worden voor het hele gezicht en hals.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Serum Immune Perfect 29,5 ml.

Serum Immune Perfect 29,5 ml.

De nieuwste geavanceerde technologie voor het verwijderen van rimpels op natuurlijke wijze. Alternatief voor Botox®

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...