Anti-Rimpel Patches CEM View larger

Anti-Rimpel Patches CEM

New product

Anti-Rimpel Patches CEM: bestemd voor de zijkant van de ogen ("kraaienpoten"), kin en mondhoeken.

More details

31,95 €

Toevoegen aan Verlanglijst

  Perfect om op verrassende wijze expressierimpels te verwijderen. De patches worden al sinds tientallen jaren door meerdere Hollywood actrices gebruikt en zijn vervaardigd van huidvriendelijke materialen. De Frownies Patches worden op de rimpel geplakt en trainen de onderhuidse spier zodat deze weer jong en ontspannen wordt, op natuurlijke wijze. Ongelooflijk maar waar, Frownies slaagt er in om rimpels te verwijderen en de huid te versoepelen en te verjongen. Zonder injecties, lijden of opzienbare chirurgie. Het Natuurlijke Alternatief voor Botox en Botoina en effectiever dan anti-rimpel crème. Probeer ze en laat je verrassen door het resultaat!

  Ieder doosje bevat 144 patches. (Patches zijn gestructureerd d.m.v. een kartelrand, maar u kunt de patches ook op maat knippen.)

  faces 2

  • Vermindert de expressierimpels op ongelooflijke wijze.

  • Onschadelijk: dermatologisch getest.

  • Natuurlijk: plakkend ongebleekt karton op plantaardige basis.

  • Methode: traint de onderhuidse spier om te ontspannen.

  • Resultaat: versoepelt de huid en vermindert de expressierimpels.

   Wanneer zal ik resultaat zien?

   In het begin is het belangrijk om Frownies minimaal 3 á 4 uur te dragen, het ideale moment is ’s nachts. Gemiddeld constateren de meeste mensen na 3 á 4 weken een duidelijke vermindering van de gezichtslijnen. Evengoed kunt u de patches dragen gedurende de dag en met werkzaamheden (televisie kijken, strijken etc.).

   Na verscheidenen nachten Frownies patches te hebben gebruikt zult u merken dat de expressielijnen ‘s ochtends bijna compleet verdwenen zijn. Aan het eind van de dag zullen de expressielijnen weer tevoorschijn komen. De periode dat de rimpels verdwenen zijn zal verlengen wanneer u de patches blijft gebruiken.

   Gebruik van Frownies:

   1.     Scheur de patches voorzichtig af langs de kartelrand en knip de hoekige punten rond met een schaar.

   2.     Reinig en droog uw gezicht af. Wanneer u een hydraterende crème gebruikt wacht dan tot die volledig door de huid is opgenomen voordat u de patches opplakt.

   3.     Masseer zachtjes de rimpels met uw vingertoppen gedurende 10 seconden om de gezichtsspier te ontspannen.

   4.     Maak de glanzende kant van de pad vochtig met uw vingertop. Hiervoor kunt u water gebruiken of Frownies Rozenwater. Hierdoor worden de plakkende componenten geactiveerd.

   5.     Leg de pad op de rimpel en druk deze voorzichtig aan met de vingertoppen. Dit gedurende een aantal seconden met een licht masserende beweging totdat de pad goed vasthecht. Patches minimaal 3 uur dragen, bij voorkeur de hele nacht.

   6.     Voor het verwijderen van de patches; goed nat maken met water voor een makkelijker verwijdering.

   Een dagelijks gebruik gedurende 30 dagen is voldoende om de onderhuidse spier te trainen en uw rimpels verbluffend te doen verminderen. Na 30 dagen is het gebruik van 3 á 4 maal per week voldoende om het verjongend effect te handhaven, eenvoudig en natuurlijk.

   Alle Frownies producten zijn geschikt voor alle huidtypes, ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma’s, veroorzaken geen mee-eters, puisten, allergieën en zijn niet getest op dieren.

   De Frownies Patches CEM (Corner Eyes and Mouth) worden toegepast aan de zijkant van de ogen (kraaienpoten), kin en bovenlip. De onderhuidse spier wordt getraind zodat deze weer een correcte en relaxte uitstraling krijgt. De rimpels worden namelijk gevormd door het samentrekken van de spieren, zoals met fronzen of dichtknijpen van de ogen bij fel daglicht. Frownies maakt een herstructuring van de expressielijnen mogelijk zodat uw huid een relaxter en jonger uiterlijk krijgt.

                                                              voor          na

  before after 1

                                                                        voor           na

  before after 2

  Dit verrassend resultaat werd bereikt na 3 weken gebruik van de Frownies Patches. Wanneer u doorgaat met het gebruik dan is het mogelijk om een nog beter resultaat te krijgen, maar dat is afhankelijk per persoon.

  De herhaalde gelaatsuitdrukkingen zoals fronzen, knipperen, glimlachen, etc. veroorzaken beschadiging aan de gezichtslaag die de opperhuid onderhoudt (de zichtbare laag van de huid) en markeren de rimpels van het gezicht.

  Met de tijd wordt de beschadiging dieper en de cellen rond de rimpel verminderen de productie van elastine en collageen, daardoor kan de spier de huid plooien. Op andere zones hopen de cellen zich opeen en dragen bij tot futloosheid op het diepste punt van de rimpel.

  Gerimpelde huid

  gerimpelde huid

  De gelaatsuitdrukkingen en stress trainen de spier om diepe rimpels te veroorzaken.

  Er bestaat een oplossing voor het probleem van veroudering. Frownies hecht de zichtbare laag van de huid standvastig gedurende de nacht terwijl de cellen van de huid zich heroprichten, dit resulteert in een natuurlijk aanzicht, zacht en gezond.

  De eerste tekenen van diepe rimpels duiden op het gelegen moment om ’s nachts te beginnen met het toepassen van de Frownies Patches. Hydrateer de glanzende kant van de pad met Frownies Rozenwater en breng deze direct op de rimpel aan.

  Gerimpelde huid met Frownies

  gerimpelde huis met Frownies

  Frownies traint de spieren van de expressierimpels om te ontspannen.

  Met Frownies is het nooit te laat om uw diepe rimpels te verwijderen. Wanneer u ze ’s nachts draagt dan zult u ’s morgens een zichtbaar verschil opmerken. Een voortdurende toepassing is de sleutel tot succes. Ofschoon het ongelooflijk lijkt, Frownies slaagt erin om de tekenen van veroudering op een natuurlijke en effectieve wijze te verminderen.

  Frownies verlost de huid van diepe rimpels door middel van onderwerping van de spieren in staat van ontspanning en herstel.

  niet gerimpelde huid

  Ingrediënten: Bevat: Ongebleekt plantaardig karton met plakmiddel oplosbaar in water.

  Veelgestelde vragen:

  Moet ik Frownies Patches iedere nacht dragen? Voor aanhoudende resultaten adviseren wij om de patches gedurende de eerste 30 dagen iedere nacht te dragen. Nadat de gezichtspier hertraint is hoeft u de patches maar 3 á 4 keer per week te dragen om een correcte gezichtspier te handhaven.

  Kan ik de patches 's nachts dragen? Ja, feitelijk 's nachts is wanneer de gezichtspieren het meest kunnen ontspannen gedurende langere periode (nabij 4 uur).

  Ga ik werkelijk resultaten zien met Frownies? Frownies bevindt zich op de Amerikaanse markt sinds 1889, meer 125 jaar. Frownies traint de gezichtspieren zodat deze op de oorspronkelijke positie blijven en niet vervallen (dat is wanneer er weekheid optreedt). De gezichtspieren bevinden zich geklampt tegen de huid, daarom bereikt men met het trainen van de spieren een rimpelloze en strakke huid.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Anti-Rimpel Patches CEM

Anti-Rimpel Patches CEM

Anti-Rimpel Patches CEM: bestemd voor de zijkant van de ogen ("kraaienpoten"), kin en mondhoeken.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...